dinsdag 3 juli 2012

Kampvuur avond

Zaterdag 30 juni was de kampvuuravond van Aluvea, een activiteit die al lang van te voren werd aangekondigd en daardoor ook groots bezocht werd (zo'n 75 man). De orgnanisator heeft een grote schapen boerderij en in het ene veld kon je parkeren en in het andere veld stonden een paar tenten, groot kampvuur in aanbouw, volleybal net en een DJ vrachtwagen. Tevens kon je hier ook je eigen tentje opzetten zodat iedereen die wou gewoon lekker kon drinken.
Na een drankje en de eerste gesprekken zijn we begonnen met de bbq, veel en goed vlees, lekker sla wat wil je nog meer :) Ondertussen ging een groep volleyballen en werd kort daarna het vuur ontstoken. Tijdens dit alles was de DJ actief maar rond een uur of 21.00 werd dit vervangen door een gitarist die ook lekker kon zingen, dat maakte zeker de sfeer compleet. Ik miste alleen nog de warme choco met een speculaasje :)
Helaas moest Danielle de volgende dag vroeg op (ze was ook mee) en had ik de avond ervoor ook al borrel op mijn werk gehad, dus ik was ook wel gaar. Maar volgende keer zeker voor herhaling vatbaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten