dinsdag 3 juli 2012

Duinrell

Zaterdag 23 juni, meteen na de apenheul, ben ik met Nicolette van Aluvea naar Duinrell geweest. Ik had via de kruidvat vrijkaarten gekregen, dus met mooi weer in de voorspelling zijn we richting wassenaar gereden.

Helaas waren we niet de enige die dit plan hadden en ondanks dat we een kwartier na opening binnen waren, zagen we overal de rijen al staan. Met frisse energie zijn we als eerste naar het uitkijkpunt gewandeld.  Een licht omhoog lopend pad waar na een kwartiertje wandelen ofzo een toren van 2 etages stond. De toren beklommen en daar hadden we een mooi uitzicht over de duinen en in de verte de zee:
Vervolgens hebben we een tochtje met de monorail gemaakt en een soort van sprookjes bos bekeken. Verder het rondje gelopen en na het eten de splash ingegaan, gelukkig was de boot gesloten dus bleven we redelijk droog :) Volgende was de nieuwe achtbaan die niet over de kop ging maar toch redelijk heftig was. Een andere achtbaan vond ik iets te heftig en nicolette vond de rij iets te lang dus hebben we nog wat rondjes gewandeld door het park. Daar kwamen we nog een attractie tegen die ik wel heel apart vond (je moet kijken naar de achterste boot):
Uiteindelijk zijn we vroeg naar huis gegaan en lekker verder gekletst in de auto. Meteen ook plannen gemaakt om naar eurodisney te gaan, dus wie weet lees je dat binnenkort op deze blog :p

Geen opmerkingen:

Een reactie posten