dinsdag 24 januari 2012

Uitje: Uiteten bij Vlijtig Liesje

Gisteren uiteten geweest bij restaurant Vlijtig Liesje, georganiseerd vanuit vriendengroep Aluvea. Aangezien mijn auto na mijn werk op een legaal parkeerplekje had kunnen zetten en het toch niet regende, besloot ik met de snorscooter van mijn vader de stad in te gaan. De rit was best koud maar uiteindelijk netjes optijd aangekomen en gezellig bij het groepje van 4 aangeschoven.

Vlijtig Liesje werkt met het concept dat je voor 21,50 onbeperkt kleine gerechtjes van de kaart kan bestellen. Ondanks dat er een grote groep in de zaal zat, werden de gerechtjes vlot geserveerd en ook met een goed tempo de nieuwe gang opgenomen. Zelf heb ik een kipsalade, champigons in knoflookroomsaus, varkenshaas in een jasje van amandelen en nacho's gegeten. Allemaal erg lekker en de avond was zo ook een prettige manier om de mensen te leren kennen.

Rond half elf richting huis op de snorscooter toen halverwege de rit de toeren terug begon te lopen en na een paar seconden de scooter zelfs afsloeg. Weird... ik probeer hem opnieuw te starten maar hij wil niet meer (en nee de benzinemeter stond nog halverwege). Nog een keer geprobeerd op de kickstart en zowaar hij sprong tot leven, totdat ik gas wou geven, toen sloeg hij weer af... Dus mijn vader maar gebeld want ik dacht misschien is de benzinemeter kapot en de vorige scooter had nog een 'reserve tankje' maar helaas deze niet. Maar hij bood heel lief meteen aan om mij op te halen en zo stond ik 's avonds laat te wachten toen plots een druppel op mijn hoofd viel. Jaja ik kreeg ook nog een hagelbui op mijn kop :(

2 opmerkingen:

  1. Ja, maar ik ben liever lui dan moe ;) Ik ben het wel weer aan het opbouwen, maar de stad is toch nog best ver dan. (En bij zo'n eerste indruk wil ik niet met zware pijn in mijn knieen en zwetend binnen komen).
    Maar buiten dat, rijden op de snorscooter is ook gewoon leuk!

    BeantwoordenVerwijderen