zondag 1 april 2012

Nieuwe aankopen: Magic Bullet

Vorige week na lang dubben toch maar besloten een magic bullet als keukenmachine te kopen. Normaal val ik niet zo voor de tellsell reclames, maar de maat de mogelijkheden trokken mij over de streep. Afgelopen donderdag was hij binnengekomen en gisteren een heerlijke aardbei en kiwi smoothie gemaakt:


Vandaag nog een uiensoepje gemaakt, tot nu toe dik tevreden!

2 opmerkingen:

 1. Ik heb altijd de indruk dat dit soort keukengerei je wel tijd kan besparen (hakken en knippen gaat zo veel sneller), maar dat al die tijd verloren gaat zodra je het apparaat weer moet schoonmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het schoonmaken gaat zonder problemen. Delen die in contact komen met eten ff spoelen en daarna in de vaatwasser. Rest zou je met een natte doek kunnen afnemen, maar bij mij zijn ze nog niet vuil.

   Ik had een paar jaar geleden voor 10 euro ofzo een blender bij de wibra gekocht. Die was lastiger schoon te maken en bij de 2de keer begon hij al te lekken. Ik had ook nog geen sapcentrifuge en de gardes van mijn mixer vinden de vaatwasser ook niet leuk. Dat gecombineerd dat ik geen groot ding nodig heb voor 1 persoon, werd dit zeker interessant.

   Verwijderen