donderdag 15 september 2011

Uitje: Orbis klantendag

Vandaag was de klantendag van Orbis software en zoals ze zelf al zeiden, zo'n dagje is net een uitje; niet naar het kantoor, nieuwe mensen ontmoeten, lekker lunchen en borrelen.
De dag werd georganiseerd in het Evoluon en dat blijft toch een mooi gebouw, helaas heeft een architect het lopen uitbreiden waardoor je nu niet meer de volle glorie ziet. Maarja, anderzijds had je anders ook niet zoveel congreszalen gehad.
De grote zaal had helemaal een theater uiterlijk, dat gecombineerd met 2 presentatoren die zo ook door konden als commedianten maakte het echt gemakkelijk om te volgen (ondanks dat ik zo duf als wat was door een verkoudheid).
De lunch was in een high tea opzet, met allemaal kleine hapjes. Ik zat bij een oud-medewerker aan tafel en dat was een goede zet, want wat hebben we zitten lachen!
's middags tijdens de borrel nog een leuk weetje over glasvezel gehoord; normaal glas (ramen) is eigenlijk geen puur glas, maar zitten allemaal vervuilingen in, dat zien wij niet maar als je door een meter raamglas zou kijken, zou je bijna niks meer zien en dus niet goed voor glasvezel. Glasvezel is dus eigenlijk puur glas, chemisch gezien SiO2 en dat blijkt heel goed te reageren met H2O. Dus als je glasvezel zo in de grond zou leggen, zou dit bij een regenbui zo oplossen, gelukkig dat er dus meerdere coatings en zelfs kevlar omheen zit :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten