dinsdag 2 augustus 2011

Recept: Spinazie stampot met kaassoufle

Vandaag ging ik naar de supermarkt en zou ook meteen iets voor het avondeten meenemen. Ik had best wel weer eens zin in andijvie stampot met kaassoufle zoals wij dit altijd thuis eten. Alleen nu was de andijvie op, wat doe je dan... Ander groen spul zoeken en na te zitten dubben tussen prei en spinazie is het spinazie geworden.


150 gram geschilde aardappels
150 gram spinazie
20 ml melk
3 gr boter
2 kaassoufles
Zout, peper en eventueel nootmuskaat

Aardappels goed gaar koken en ondertussen de spinazie kort wokken. De kaassoufles in de koekenpan
Aardappels uitlekken en ondertussen de melk met boter en kruiden verwarmen. De aardappels hieraan toevoegen en goed pureren. Als laatste de spinazie door de puree mengen en eventueel nog extra kruiden.
Een gok die voor een smakelijke maaltijd heeft gezorgd :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen